10 Şubat 2009

Hat Trick Hero..

Hat trick, ingilizlerin bir futbol oyununda aynı oyuncunun peşpeşe attığı üç gole verilen isimdir. Hat Trick Hero ise eski bir atari oyunu. Kahramanımız da Galatasaray alt yapısından görev yapan profesyonel futbolcu Cem Sultan..
Championship Manager oynayanlar bilirler yeni bir yetenek keşfetmenin hazzını. Lakin Cem'i yeni keşfedilmiş bir yetenek olarak görmek mümkün değil. Yaklaşık 8 senedir de Galatasaray alt yapısında futbol oynuyor. Yani birileri keşfetmiş. Bu hazzı en yakından yaşayacak kişi ise Galatasaray altyapı antrenörü Metin Yıldız.
Tüm dünyada gole dönük ortasaha ve forvet oyuncuları her zaman el üstünde tutuluyor. Gol futbolun orgazmı olarak nitelendiriliyorsa, golcülerde bu orgazmı yaşatan en büyük başrol oyuncuları. Cem Sultan hem ismiyle hemde attığı gollerle gündem yaratacak gibi.
Öncelikle geçtiğimiz haftasonu oynanan PAF maçında Kayserispor'a 3 gol atan Cem, 2 gün sonra U18 Milli Takımımızın Finlandiya ile oynadığı maçta da 3 gol atarak bir anda dikkatleri üzerine çekti. 2 gün arayla böyle bir performans göstermesi umarım sadece bizim dikkatimizi çekmekle kalmaz. Geçen sene İtalyan takımı Empoli'nin transfer listesine giren Cem'in Galatasaray A Takımı'na ne zaman yükseleceği merak konusu. Arda Turan'ın 17'sinde A Takım'da görev aldığı göz önüne alınırsa, Cem'in de 18'de olduğu artık kendini ispatlaması için bir şeyler yapması/yapılması gerekiyor. Umarım gereken bir an önce yapılır ve Cem'de layık olduğu yerlere bir an evvel gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder