14 Şubat 2009

Hannover 96 - Vfb Stuttgart maç tahmini

Türkiye saati ile 16:30'da başlayacak karşılaşmayı Berlin bölge hakemlerinden Manuel Grafe yönetecek. Maç saatinde 0 ila -1 derece arasında parçalı bulutlu sert bir ve yağışsız bir hava bekleniyor.. (wetter.de)
Bundesliga, 20. haftada 49bin kapasiteli AWD-Arena Stadium'unda Hannover 96 ve Vfb Stuttgart takımlarını karşı karşıya getiriyor. 2 takım en son ligin ilk yarısında karşılaşmışlar ve karşılaşmadan 2-0 Stuttgart galip ayrılmış.
Deiter Hecking yönetimindeki Hannover ligdeki istikrarsız gidişini sürdürüyor. Bu istikrarsızlık oynadığı 19 karşılaşmada sadece 5 galibiyet almasına neden olmuş. Aldığı galibiyetlerin hepsi kendi sahasında oynadığı maçlarda kazanan Hannover'da sakatlıklar ciddi boyutlara ulaşmış. Zaten dar bir kadroya sahip olan ev sahibi ekip ciddi bir biçimde kadro sıkıntısı çekiyor. Savunmanın bel kemiği Rausch, santrafor Schlaudraff(14 maç 5 gol) ve önemli iki orta saha oyuncuları Yankov ve Lala bu karşılaşmada sakatlıkları yüzünden forma giyemeyecekler. Bunlara artı olarak Zizzo, Vinicius, Ismael ve Krebs'te sakatlıkları sebebiyle oynamayacak diğer isimler. Geçtiğimiz hafta ilk maçında çıkan Fulham'dan alınan Danimarkalı Andreasen'de kırmızı kart cezasıyla takımdaki yerini alamayacak. Hannover'in bu maçtaki tek kozu ev sahibi ekip olması ve taraftar desteği.
Deplasman takımı Stuttgart geçtiğimiz hafta güçlü Leverkusen'i deplasmanda 4-2 yenerek sürpriz bir skora ve galibiyete imza attı. Böylesine farklı alınan bir deplasman galibiyeti moral ve motivasyon açısından son derece önemliydi Stuttgart adına. Ligde 6. sırada bulunmasına rağmen liderle arasındaki fark sadece 8. Bu maçtan alınabilecek bir galibiyet puan farkının azalması ve Stuttgart'ın tekrar potaya girmesi demek. Futbolcular ve teknik adam Markus Babbel bunun fazlasıyla farkındalar ve hedef mutlak galibiyet. Normalde Stuttgart'ın deplasman karnesi pek iç açıcı olmamasına rağmen geçtiğimiz hafta alınan galibiyet bu maçtaki ibreleri kendilerine çevirmeye yetiyor. Oldukça formda görünen bir forvet hattına sahipler. Özellikle ortasaha oyuncularının fazlasıyla gole dönük olması Stuttgart'ın en büyük silahları. Bu sezon yapılan karşılaşmalarda 18 gol atan Mario Gomez ve Romen Marica takımın formadaki gol silahları. Delpierre, Yıldıray, Gebhart ve Rudy takımın eksik oyuncuları.
Yorumum:
Öncelikle geçen hafta en güvendiğim takım olan Hamburg'un maçı kazanamaması halinde tekrar yorum yapmayacağımı belirtmiştim. Final havasında geçen maçı 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 vermişti Hamburg. Bugün de aynı duyguları Stuttgart'a besliyorum. Fakat ev sahibi ekibin kendi sahasında oynadığı maçlardaki form grafigi oldukça düşündürücü. Sadece Hoffenheim'a yenilmişler. 5 galibiyetleri var 4 de beraberlikleri. Fakat önemli eksikleri olan Hannover bu avantajı ne derece lehine çevirebilir onu tam olarak kestirmek zor. (Geçen haftada aynı hataya düşmüştüm, Karlsruhe'nin önemli eksikleri vardı) Stuttgart maçı ciddiye alırsa koparabilir görüşünü savunuyorum yine de. Hamburg bir anlık rehavetten kaybetmişti. Yanlış yönlendirme yapmayacağım sadece kendi oynayacağım bahsi burada paylaşayım. Maç öncesi istatistikleri ve analizleri yapmaya çalıştım. Oynayacağım bahis sürpriz kuponumda 2 oranı 2.45 garanti kuponlarımdan birine ise Stuttgart'a oynayıp beraberlikte iade seçeneğini alıyorum. Oranı da fena değil 1.72.. Daha garantisi ise Stuttgart'ın maçı kaybetmeyeceği yönünde oranı 1.41. (oranlar betsson'dan) Kazançlı çıkabileceğiniz bir hafta temenni ediyorum. Bol şanslar..
STUTTGART KAZANIR ORAN 2.45
DNB 2 (BERABERLİKTE İADE) ORAN 1,72
STUTTGART KAYBETMEZ ORAN 1.41

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder