16 Şubat 2009

Hannover 96: 3 - Vfb Stuttgart: 3

Goller : Dk. 7. Mario Gomez, Dk 22. Martin Lanig, Dk. 43. Jiri Stajner, Dk 45. Jarec Krzynovek, Dk. 85. Mikael Forssell, Dk 87. Thomas Hitzlsperger

AWD-Arena Stadion'da 31127 biletli seyircinin izlediği karşılaşmada karşı karşıya gelen 2 takım 3-3 berabere kalarak birer puana razı oldular. Karşılaşma öncesi yaptığım yorumlar maçın galibinin Stuttgart olabileceği yönündeydi. En azından bu karşılaşmada Stuttgart'ın maçtan yenik ayrılmayacağını öngörmüştüm.
Senaryo Aynı
Geçtiğimiz hafta en güvendiğim ve galip gelmesini düşündüğüm takım Hamburg'un senaryosu bu maçta da tekrarlandı. Futbol sonuçta her skora ve sürprizlere açık bir oyun. Fakat senaryonun hemen hemen aynı olmasını tamamen şanssızlığıma bağlıyorum. Zordur 2-0 öne geçen takımın maç vermesi. Bu senaryoyu geçtiğimiz sene Euro 2008'de Milli Takımımızla yaşamıştık. 2-0'dan 3-2'ye maçı çevirmek bir futbol mucizesidir. Bu 2 mucizenin 2 hafta üst üste gelmesi büyük talihsizlik. Geçen hafta sahaya takım çıkarmakta zorlanan sakat ve cezalı futbolcularının çokluğuna rağmen maçı 2-0'dan 3-2 ye çeviren Karlsruhe, bu hafta yine aynı dertlerden muzdarip Hannover 96. Geçen hafta 2-0 öne geçip rehavete kapılan Hamburg, bu hafta yine aynı skorla öne geçip yenik duruma düşen Stuttgart. Sanırım futbol bu gibi sürprizlere açık bir spor olduğu için milyonları peşinden koşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder