16 Haziran 2009

Hayrettin'den inciler..

Şüphesiz sadece Galatasaray'ın değil Türk Futbolu'nun en renkli kalecilerinden biridir Hayrettin. Bana göre Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en "Kısfmet"siz en başarısız en talihsiz kalecisidir. Temizliği saflığı ve renkli kişiliği, verdiği demeçler bu kadar başarısız bir kalecinin hafızalara kazınmasındaki en büyük etmenlerden. İşte Hayrettin'in hafızalara kazınan en ilgi çekici demeçlerinden derlemeler:
- "Jübile için kimseye minnet etmem. İnanın çok şanssız bir kaleciyim. Antrenmanlarda deliler gibi çalışıyorum. ama yine de olmuyor..."
- "Rıdvan dediğin yatak döşşek 55 kilo gelir. Cidden dövsem hastanelik olurdu."
- "Çeşme’ye gittiğimde Mustafa Hoca bana; -" Niye geldin lan dangalak" dedi. Bu şartlarda Galatasaray’da oynayamam dedim. Mustafa Hoca bana kulüp bul dedi. Artık Galatasaray’da kalmamın bir anlamı yok, kalacak birisi gurursuz, onursuz birisidir. 4 yıl Simoviç’in arkasında yedek bekledikten sonra 1 yıl oynadım ve ağır eleştirilere maruz kaldım. Ben bu kadar kötü bir kaleci değilim. Gururumla oynuyorlar. Allah, Mustafa Denizli’ye layığını verecek. Ahmet Akçam ve Raşit Çetiner olayın şahitleridir. Alp Yalman ve Yurdaşen Karahasan bu köpek muamelesinden haberdarlar mı acaba ? "
Bunun üzerine Mustafa Denizli ayarı vermiştir:
- " Bina yıkılsa bir tane tuğla bile tutamaz..."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder